KING KEBAB 8000

KING KEBAB 8000 King Kebab 8000

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 31 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from King Kebab 8000. Want to know more? Find out more.

10 Apr 2022 at 19:28 Vlees een rare smaak
30 Mar 2022 at 20:05 Lekker eten maar vlees te weng
20 Feb 2022 at 6:02 Was heel lekker
5 Feb 2022 at 9:48 15€ voor een fajita, ik denk dat ik de verkeerde bestelling gekregen heb??? Een handje vol frieten en 4 kleine stukjes vlees met wat ajuin en sla. Bestellen zal ik hier zeker niet meer doen!
29 Jan 2022 at 22:00 Toen ik de melding kreeg dat jarno opweg was met mijn bestelling reed hij de volledige andere kant van brugge op volgens de tracking waardoor mijn bestelling nie meer warm was maar lauw. En qua saus op m’n bestelling, was die ver te zoeken.
18 Dec 2021 at 22:28 lekkere durums , maar ik had er frietjes bij verwacht , spijtig dat ik het moest afhallen ik wist het pas laatste moment pas omdat ik dacht dat Takeaway eten aan huis leverde en mijn vriend was er achter moeten gaan besteling was nog niet gemaakt
5 Dec 2021 at 16:44 Het eten wat nog warm en op tijd geleverd. Enkel de durum was wel zeer triestig.. zeer weinig vlees en frieten en er lag zodanig weinig looksaus op dat ik die niet heb geproefd. Geen aanrader dus
19 Sep 2021 at 20:02 Heb twee schotels besteld en maar 1 ontvangen. Hoop dus dat er ook maar 1 wordt aangerekent.
8 Sep 2021 at 21:18 Je n’ai jamais été livré
3 Sep 2021 at 19:38 Het eten was heerlijk en nog warm. Vriendelijke bezorger.
23 Aug 2021 at 3:17 Ik mocht meer dan 60 minuten wachten terwijl dat het normaal binnen 20min ging komen. Eten was slap. Had de verkeerde bestelling gekregen ik heb alvast mijn lesje geleerd, en ga dus nooit meer bij jullie bestellen!
16 Aug 2021 at 4:51 Ranzig, slap en koud. Daarnaast mocht ik 65 min wachten terwijl er 10 min was gezegd. Was het wachten absoluut niet waard. Nooit bestel ik hier nog.